Chaine des Rotisseurs üyeleri, özel yemekleri tatmak için bu akşam La Gioia Cafe Brasserie'de bir araya gelecek. Üyeler, aynı zamanda kendileri de topluluğa üye olan Crew Restaurant Group kurucusu ve mekanın sahipleri Selçuk Türköz ve Onur Dal tarafından ağırlanacak. Executive Chef Kenan Atalık'ın hazırladığı ve Selçuk Türköz'ün katkılarıyla hayat bulan mönü ile misafirler aromatik bir yolculuğa çıkacak.
LEZZET TAVAN YAPACAK
"Aromatik Yolculuk" teması ile hazırlanan mönüde misafirlere, aromatik otlar ve baharatlar ile lezzetlendirilmiş ve özel tekniklerle pişirilmiş Alaska yengeci, Lemongrass fındık çorbası, adaçayı ve safran aromalı Scamorza Porcihini Lunette'nin yanı sıra Hindiba Orkinos ve Sous vide tekniği ile pişirilen Au Jus Dana- Bonfile gibi pek çok farklı yemek ile Porto şaraplı armut ve Creme Brulee tatlı olarak sunulacak.