Ankara Yıldız 4. Cadde'de kurulan Kalabalık Restoran, yeni yeri Oran Çarşı merkezinde başkentlilere lezzet sunmaya devam ediyor. Başkentte 10 yıldır marka olan Kalabalık Restoran'da gürültüsüz ve sakin bir atmosferde zevkle yemekler yeniyor. Kapalı alanı 70, bahçesi 100 kişilik olan restoran özel günlerinizde kişiye özel hizmet veriyor.
TAZE BALIĞIN VAZGEÇİLMEZ ADRESİ
Yaratıcı tariflerden oluşan menüsünde özellikle deniz kabukluları geniş yer tutuyor. Istakoz, yengeç ve karides gibi deniz ürünlerinin taze hazırlandığı mekânda donmuş malzeme kullanılmıyor. Balık pastırma, levrek marina, zeytinyağlı enginar ve Girit ezme başlangıçta sofranızı renklendiriyor. Sonra salatalar, ara sıcaklar. Kalamar tava, karides güveç yaza uygun hafiflikte. Ziyafet sofralarını şenlendirmek isteyenlerin ara sıcak tercihi ise cevizli ahtapot ızgara, kalamar ızgara, karidesli mantar, enginar dolma ve yengeç dolma. Ardından tabiki balıklar. Kalabalık ayrıca Türkiye'de levrek tandırın tek adresi olarak gösteriliyor. Çünkü Sadece Kalabalık Restoran'da bulabileceğiniz kuzu kadar iri deniz levreğiyle balık tandır yapılıyor. Efe Usta, "Tüm tecrübemi Türkiye'nin sahil kentlerini gezerek edindim. Tecrübe, tazelik, hijyen, güler yüz müessesemizin vazgeçilmezidir. Balık sevmeyen pek çok insana balığı sevdirdik" dedi.