Türkiye'nin en iyi haber sitesi

1 Temmuz' da Başlayan Chiron Retro'su Burçları Nasıl Etkiliyor?

Koç: Kendi hakkını savunmak bu dönem kolay olacak. Seni yaralayan konulara karşı temkinlisin. Sonun başlangıcı senin için! Farkında olmadan parayı devamlı konuşurken bulabilirsin.

Boğa: Kendi yeteneklerini görmeye başlıyorsun. Güvenin her açıdan destekleniyor. Fikrilerinle yaptıklarının çatışabilir. Özelikle de aşk ve ilişkiler konusunda!

İkizler: Öfke kontrolü, iletişim problemleri yaşadığın insanlarla birebir yüzleşmeler oluşabilir. Yaşadığın alana ekstra kafa yoracak, yaşam kaliteni irdeleyeceksin.

Yengeç: Duygusal güvenini zedeleyen olaylarla bağdaştırdığın yeni durumlar oluşabilir, bunlardan ders çıkartıyorsun. Hayatla ilgili kumar oynadığın bir döneme gebesin. İnanılmaz şeyler yapabilirsin.

Aslan: Değersizlik hissi, egonun sarsılmasına sebep olan deneyimlerini aktardığın bir dönem olacak. Acıtmakla kendini bir şeyleri ispatlama uçluklarından vazgeçeceksin.

Başak: Mükemmel olmak için fedakâr olmak gerekmediğini anlıyorsun. Kendi ruhuna nelerin ihtiyacı olduğunu daha çok görecek, adım atmaktan korkmayacaksın. Zihninin en aktif olduğu dönemden geçiyorsun hazırlan!

Terazi: Eleştirilme korkusuyla birlikte, ikili ilişkilerde dengeyi ve adaleti sağlayabilme konusunda kalacaksın. Kısacası isteklerinle arayışların bir çıkmaz sokakta sıkışıyor. Varken yokluk çekmeyi herkes bilmez.

Akrep: Çocukluk yıllarında sana zarar veren üzen konularla özdeşleştirdiğin kişilere yardımcı oluyorsun. Affediyor, alt bilincinde yaralarını sarıyorsun. Kendi ruhunu dizginliyor, yönünü belirliyorsun.

Yay: Değer ve inançlarını gözden geçirirken sorguladığın insanlara haksızlık ettiğini fark etmek yüklerinden kurtulmanı sağlarken, zihninde neleri biriktirdiğini göreceksin. Eskiye dönmek isteyebilir, çalışmanın sana iyi geldiğini görebilirsin.

Oğlak: Baba figürü ile ilgili alınmış yaralarını daha rahat sararken, yaşamdan kopmaların sana neler deneyimlettiğini göreceksin. Başarma hırsının seni yerden yere vurduğunu görsen de hızını kesmeyebilirsin.

Kova: Birilerinin kurtarıcısı olmak isteyebilir, ilk defa kendini feda etme duygusunu tadabilirsin. Farklılığın, rengin, idealleri uğruna ailesinden, toplumdan dışlanan kişilerle bir arada olabileceğini düşünmenin ya da bir zümreye girmek için sana ihtiyacı olan kişilere yol almanın ileri de sana yük olacağını göreceksin.

Balık: Kendine yabancı olduğunu bu dönemde daha çok fark edebilirsin. Şifacı takım yıldızı yıllardır burcunda misafir etmek, sesini duyuramadığın herkese duyurmanı sağlarken, sakladıklarının kölesi olmaktan da kurtuluyorsun. Gücün kendine yeterken takdir toplayacaksın.

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU AYLIK YORUMLARI

YILLIK BURÇ YORUMLARI

BUGÜN DOĞANLAR İÇİN PUSULA

BURÇ HESAPLAMA

Doğum Gününüz

YÜKSELEN BURÇ HESAPLAMA

Burcunuz Saat Aralığı

BURÇ UYUMU HESAPLAMA

Burcunuzun ve onun burcunun aşk hayatınıza etkisi ne olur? Burcunuz Onun Burcu
SON DAKİKA