X İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARKADAŞINA GÖNDER Komili, Zeytin Ve Zeytinyağı Sektörünü Ayvalık’taki Geleneksel İftar Yemeğinde Buluşturdu
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz

Komili, Zeytin Ve Zeytinyağı Sektörünü Ayvalık’taki Geleneksel İftar Yemeğinde Buluşturdu

  • Giriş Tarihi: 7.7.2015 16:28 Güncelleme Tarihi: 8.7.2015 09:50
KOMİLİ'NİN İFTAR YEMEĞİNE BÜYÜK İLGİ OLDU.
Komili, Zeytin Ve Zeytinyağı Sektörünü Ayvalık’taki Geleneksel İftar Yemeğinde Buluşturdu

Zeytinyağı sektörünün köklü markası Komili, Ayvalık Cunda Doğa Restaurant’ta düzenlediği iftar yemeğinde, zeytin ve zeytinyağı sektörlerinin önde gelen isimlerinden oluşan 400 kişilik grubu bir araya getirdi.
Ana Gıda Genel Müdürü Ümit Ersoy ile Ana Gıda Ayvalık Operasyon Müdürü Mehmet Cavlı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen iftar yemeğine; Valisi Mustafa Yaman, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, Gömeç Belediye Başkanı Kazım Arslan, Çanakkale ve Balıkesir Ticaret Borsası yöneticileri, Ayvalık Ticaret Odası Başkanı İbrahim Kantarcı, ATO yönetim kurulu üyeleri , Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı Konseyi Başkanı Ümmühan Tibet, UZZK yönetim kurulu üyeleri, Ayvalık’ın efsanevi Belediye Başkanı Ahmet Tüfekçi, zeytincilik sektörü temsilcileri, zeytincilik araştırma müdürleri katıldı.
Sektör temsilcilerinin yanı sıra; Ayvalık, Aydın, Çanakkale, İzmir, Körfez, Manisa, Muğla ve Nazilli, Tarsus, Mersin-Mut bölgesindeki üreticilerin, zeytinyağı fabrika işletme sahiplerinin ve sektörün makine üreticilerinin de katıldığı iftar yemeğinde, Ana Gıda Genel Müdürü Ümit Ersoy, “Komili olarak, zeytin ve zeytinyağı sektörünün siz değerli temsilcileriyle Ramazan ayı vesilesi ile bir araya gelmekten mutluluk duyuyoruz. Hareketli bir dönemden geçen sektörümüzün hak ettiği değere ve noktaya gelebilmesi için hep birlikte çalışıyoruz. Mübarek Ramazan ayınızı kutlar, ülkemiz, insanlarımız ve tüm İslam âlemi için hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.
Yemeğin ardından davetlilere, Komili’nin katkıları ile Şef Ömür Akkor tarafından yazılan, Osmanlı ve Anadolu Ramazan gelenekleri ile Ramazan sofralarına ışık tutan “Ramazan Lezzetleri” kitabı hediye edildi.