Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OSMAN ALTINIŞIK (ANKARA)

Birinci yıl...

Ve aylardan eylül… Ankaralı oluşumun yıldönümü… Yaprakların yeşilden sarıya, mevsimin sonbahara döndüğü günler. Yeni fikirlerin başağa dönüştüğü mevsim… Yenilikler, yeni projeler ufak ufak şekil alıyor. Hep 'daha iyisi olsun' için… İşte o iyilerin içinde hep siz varsınız. Siz de o iyilerden yalnızca birisiniz. Rutin olmak rutini yaşamak dışında hep 'size özel' olmak istedik. Özel insanlara 'özel' haberlerle konuk olmalıydık.
Mevcut imkanlar dahilinde sofranıza mutlak suretle 'özel haberlerle' geldik. Geriye dönüp baktığımda zamanın ne kadar hızlı aktığını görüyorum.
Beni kucakladığınız günü dünkü tazeliği ve içtenliğiyle anımsıyorum.
Size söz verdiklerimi hatırlıyorum.
İlk gün ne demişsem bugün onların hayatta olduğunu görüyorum. SABAH Ankara sizinle çıtasını daha yukarılara taşıdı. Taşımaya devam ediyor. Söz konusu Ankara olduğunda ne denli hassas olduğumuz ortada. Başkent'in tüm değerlerini kucaklayıp, sorunları birlikte çözdük.
Bize ulaşan en ufak istihbarat bilgisinin üzerine gittik. 'Haber değeri taşır mı?'dan öteye baktık.
Bakmayı sürdürüyoruz.
Biz ufukta nelerin olduğuna bakıyoruz da… Bakıp göremeyenlere üzülüyoruz. Hal böyle olunca üzüntümüz katlanıyor. Bir kaşık suda fırtına koparmak isteyenleri gördükçe hüzün çöküyor.
O suda ancak aspirin eritilir...
2020 Olimpiyat Oyunları
oylamasında finalde Tokyo'ya elenen İstanbul için üzüntülerini belirtenler kadar içlerindeki düşmanlığı dışa vuranları gördükçe utandım. Eskişehir Yolu'nu Konya Yolu'na bağlayacak Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) geçişine yönelik tartışmalara ilişkin siyasetteki 'taş'lı ellerin 'kir'li ellerle ortak oyunu bayıyor. Yurdum insanı bu 'kin ve nefreti' görüyor.
Sosyal medyayı lağım çukuruna çevirenleri gördükçe kahroluyorum. Sifonu bir kez çekmek yeterli… Birlik ve beraberliğimize kastedenlerin tarumar olduğu sağlıklı ve mutluluk dolu bir hafta olsun…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA