Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OSMAN ALTINIŞIK (ANKARA)

Çamur at izi kalsın…

Başkent'te en iyi kent gazetesini yapıyor olmanın, kent sorunlarının, usulsüzlüklerin, en önemlisi de devletin ve kurumların içinde çöreklenmiş paralel ihanet çetesiyle korkusuzca mücadele etmenin, tabi ki bedeli olacaktır.
Ancak bu bedelin, olaylara benzer duyarlılıkla yaklaştığımız bir sosyal medya fenomeni vasıtasıyla ödettirilmek istenmesi, bizi ayrıca üzmüştür. SABAH Ankara, 17 ve 25 Aralık 2013'te, Türkiye'yi bir kaosa sürüklemek için darbe girişiminde bulunan paralel örgüte yönelik SABAH gazetesinin hassasiyetini ve dik duruşunu aynen göstermiştir. Bunun aksini kimse iddia ve ispat edemez. Ankara'da derinlemesine yapılanan paralel örgüt ve bağlantılarıyla mücadelede en ön saflarda yer aldık. Bu isimlerin deşifre edilmesi ve gündeme getirilmesinde tarihe not düşecek haberlere imza attık.
Bu süreç zarfında, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde, Ankara Ticaret Odası'nda, Gazi Üniversitesi ve Turgut Özal Üniversitesi gibi birçok kurumun içinde yuvalanan paralel örgütle ilgili haberlerimizi günlerce manşete taşıdık. Gerçekleri, belgeleriyle çarşaf çarşaf yayımladık.
Yaptığımız haberlerle ilgili adaletin kapısını çalanlar, yine en önemli tokadı yargıdan yediler. Sonuçlanan tüm davalarda mahkemeler bizi haklı buldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA