Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OSMAN ALTINIŞIK (ANKARA)

Ankara her mevsim güzel...

Kıştan çıkış hızlı oldu... Hava sıcaklıkları mevsim normalinin üzerinde seyredince özlenmişlikler gündeme geldi. Baharın müjdecisi havaların ısınması ile keyifli bir hafta sonunu da beraberinde getirdi. Ankaralı, hafta sonu başkentin mesire yerlerine akın etti.
Uzun süredir icabet edemediğim bir davete katılma şansı buldum. Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Recep Tekcan'ın yol arkadaşlığı ile Kızılcahamam'ın yolunu tuttuk.
Ankara Oto Sanatkarları Esnaf Odası'nın 3'üncüsünü düzenlediği 'Birlik Beraberlik ve Eğitim Semineri'nde esnafın sorunlarını ve eğitim çalışmasını izleme fırsatı bulduk.
Sabah Gazetesi olarak Ankaralı esnafın sorunları ve yaşanmışlıkları ile yakından ilgilendiğimiz için bir de teşekkür plaketi ile ödüllendirildik.
Oda Başkanı Mustafa Arslanoğlu, genç ve vizyoner çizgisi ile odaya ve esnafa çok şey katmış. Esnafın tüm sorunları ile ilgilenmenin ötesinde 4 bin 500 odaya kayıtlı esnafı düzenli bir şekilde gruplar halinde eğitime alıyor. Aynı zamanda moral ve motivasyon buluşmalarına dönüşen bu buluşmalar esnaf arasında olumlu karşılanmış.
Swiss International Kızılcahamam Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yeşil'in sıcak ve yakın ilgisi gönlümüzdeki Kızılcahamam'ı ayrı bir yere oturttu.
Küçük ama şirin bir ilçemiz Kızılcahamam... Kaplıcalarıyla bilinmesinin ötesinde barındırdıkları var.
Ali Yeşil Kızılcahamamlı başarılı bir işadamı... Kızılcahamam ve Ankara'ya özgü yaşanmışlıkların tozlu raflarında kalanları bir müzede toplamış. Özel bir müze... Gidip görülmeye değer...
İhmal etmeyin. Bir akşam konaklayıp orman içinde sabah kahvaltısı ve geçmişe yolculuk yapabileceğiniz müzesi ile doğal terapi alabileceğiniz bize ait bir yer Kızılcahamam...
Ankara'nın hemen yanı başında doğal zenginlikleriyle nefes alınabilecek destinasyonlardan biri olan Kızılcahamam'da yeni dönem belediyeciliği ile Muhittin Güney isminden başarı ile söz ettiriyor.
Deneyin yeni hafta için size de iyi gelecek...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA