Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖMER DURNA (AKDENİZ)

Turizm hayat bulacak

15 Temmuz'da hain FETÖ terör örgütü sadece ülkenin demokrasisine değil, ülkemizin ekonomisine de büyük darbe girişiminde bulundu.
Bunun en büyük kanıtı yapılan operasyonlara bakıldığında açık ve net görülüyor.
Bu bağlamda Rus savaş uçağını düşürülmesiyle başlayan kriz Türkiye'de özellikle turizm ve bu ülkeye yapılan ihracatı sekteye uğratmıştır.
Hatta olaya Antalya açısından bakacak olursak turizm ile yaş sebze ve meyve ihracatına ciddi bir darbe vurulduğu da görülecektir.
Turizme darbe Rus turistlerin uçak krizi ile bıçak gibi kesilmesi ile yaşanmıştı.
Bir başka etki tanıtım ve imaja vurulan darbedir.
Buna örnek ise Antalyaspor kaptanı Eto'o'nun kendi adına kurduğu vakıf ile Afrika'daki çocuklara yapacağı yardım amaçlı futbol maçının iptal edilmesi.
Bu organizasyonun yapılmasından bir gün önce Antalya'daki resepsiyonda birçok ünlü gelmiş ve hain FETÖ terör örgütünün yaptıklarına bizzat şahit olmuşlardı. Şimdi gelinen noktada bu işleri örgütleyenlerin darbeye kalkışanların ayan beyan FETÖ terör örgütü olduğu tescillenmiştir.
FETÖ'cülerin ülke ekonomisine karşı yaptıkları bu suikastın ortaya çıkması ile Türkiye hızlı bir şekilde ilişkileri eskiye döndürmeye çalışıyor.
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Konstantin Sarayı'nda bir araya gelmesi buzları erittiği gibi eskiye dönüşün kapısını araladı.
İki liderden sonra heyetler arası görüşmelerin olumlu geçmesi hem Türkiye'miz hem de Antalya'mız adına sevinçle karşılanmıştır. Bu görüşmelere Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in de katılmış olması Antalya adına büyük bir şanstır.
Çünkü görüşmelerden sonra yaşanacak gelişmelerin en yakın tanığı ve takipçisi Sayın Başkan Türel olacak.
Antalya'da önümüzdeki süreçte önemli gelişmeler yaşanabilir. Özellikle turizm açısından sevindirici haberler art arda gelebilir. Yani FETÖ'cülerin derinden vurduğu turizm sektörü yeniden dirilişe geçecektir. Bunun böyle olması Antalya'mızın eski canlılığını kazanacağı anlamına da gelmektedir. Hal böyle olunca hem Antalya'mız kazanacak hem de ülke ekonomisi kalkınacaktır.
Unutmadan şunu da hatırlatmakta fayda görmekteyim.
15 Temmuz demokrasi nöbeti sürecinin taçlandırıldığı Yenikapı'daki ruhu devam ettirmeliyiz.
Bunu başarırsak bize hiçbir illegal örgüt asla zarar veremez.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA