Mükemmel çayın lezzeti porselende

Giriş Tarihi: 9.6.2013
Yılda 165 milyon fincan çayın içildiği İngiltere'de bilim insanları çayın tazeliğinden suyun sıcaklığına kadar pek çok faktörü hesaba katarak mükemmel çayı yaratmak için bilimsel bir araştırma başlattı. University College London'da başlatılan araştırmaya göre çay, lezzetini en iyi porselen fincanda koruyor. Plastik ya da kağıt bardaktan kaçınılması gerektiğini söyleyen uzmanlar, çaya daima taze kaynatılmış su konmasını öneriyor. Uzmanlara göre çayın ideal sıcaklığına ulaşması için, fincana konduktan beş dakika sonra içilmesi gerekiyor. DIŞ HABERLER
ARKADAŞINA GÖNDER
Mükemmel çayın lezzeti porselende
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz