Çin
Büyükelçiliği, Türkiye'deki Asya mutfakları arasında, İzmir ve Bodrum'daki Red Dragon Çin Restoranları'nı en iyi Asya mutfağı seçti ve kristal bir heykelcikle ödüllendirdi. Çin Halk Cumhuriyeti olağanüstü ve tam yetkili Ankara Büyükelçisi Gong Hiasosheng, Red Dragon'un Çinli danışmanı Zhao Changjıe'yi (Jack Baba) Ankara'ya davet etti. Hiasosheng, Türkiye'ye gelen sivil ve askeri erkana yemeklerini mutlaka Red Dragon'da yemeleri tavsiyesinde bulunduğunu, bu restoranlar zincirini çok titiz bir araştırmadan sonra tercih ettiklerini söyledi.
AŞÇILARI ÇİNLİ
Restoranların İşletme Müdürü Coşkun Işık ise büyükelçiliğin kendilerini tercih etmesinden büyük memnuniyet duyduklarını söyledi. Red Dragon'da çalışan aşçıların Çinli olduğunu hatırlatan Işık, "Sık sık Çin'e gönderdiğimiz elemanlarımız, hem eski lezzetleri öğreniyor hem de yenilikler üzerinde araştırma imkanı buluyorlar. İzmir ve Bodrum'a gelen Çinliler'i ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Türk müşterilerimiz kadar olmasa da çok sayıda Çinli'yi ağırlıyoruz" diye konuştu.