X İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARKADAŞINA GÖNDER En iyi şef Balçova'dan
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz

En iyi şef Balçova'dan

  • Giriş Tarihi: 5.2.2013

Balçova Termal Otel'in şef aşçısı Günay Canbaz, 5. Uluslar arası Altın Kep Aşçılar Yarışması'nda, 'Yılın Altın Şefi' dalında birincilik kazandı. Panelenmiş keçi peyniri üzerinde Ege lezzetleri başlangıç tabağı, ana yemekte ayva çekirdeği soslu kuzu Agemennon ve tatlıda şarap ve vişne soslu armut yatağında kestane ve bal kabağı püresi eşliğinde menüsüyle birinciliğe hak kazanan Canbaz, "Uluslararası yarışmada birincilik kazanmak bizi gururlandırdı. İşimiz sürekli yeni yemekler yapmak" dedi.


kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.