X İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARKADAŞINA GÖNDER Kalitesi onaylandı
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz

Kalitesi onaylandı

  • Giriş Tarihi: 9.10.2013

Sağlık Bakanlığı'nın "Obezite ile Mücadele" projesi kapsamında Tukaş'ın domates salçasında, tuz ve katkı maddesi bulunmadığını Ege Üniversitesi'nce onaylandı

1962 yılında Ege'nin bir kasabasında başlayan lezzet yolculuğunun 51 yılını geride bırakan Tukaş'ın domates salçasında tuz ve katkı maddesi bulunmadığını, sadece domatesten üretildiğini Ege Üniversitesi Gıda Mühendisliği Fakültesi de onayladı. Sağlık Bakanlığı ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nca yürütülen "Obezite ile Mücadele" projesinden yola çıkılarak, Ege Üniversitesi Gıda Mühendisliği tarafından tukaş domates salçasının tuz ve katkı maddeleri bazında kimyasal analizler yapıldı. Bu analiz ve araştırmalar sonucunda tukaş domates salçasının içeriğinde tuz ve katkı maddesi olmadığı, içinde sadece domates olduğu Ege Üniversitesi'nce onaylandı. Tukaş, domates salçası başta olmak üzere tüm ürünlerini ISO 22000 gıda güvenliği yönetim sistemi ve ISO 9001 kalite yönetim sistemi ile işlemekte, tüketiciye uygun en doğal, taze, kaliteli ve sağlıklı standartlarda üretim yaparak, "her mevsim taze" ürünler sunmaktadır. Tukaş, yemeklerimizin lezzet sırrı olan salçayı, kobtrollu tarım uygulaması ile yetiştirilerek tam mevsiminde tarlalardan topladığı taze domateslerden gelen lezzeti, modern teknolojisi ile tüketicilerine yüzde 100 doğal, tuzsuz, katkısız ve sağlıklı bir şekilde sunuyor. Sektöründe ilklere imza atan Tukaş, Ege Üniversitesi'nden aldığı onayla, tuzsuz ve katkısız domates salçası ürününü tüketicilere sunuyor.

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.