Akhisar'daki Hisar Restoran, yöresel lezzetleriyle herkesin ilgi odağı haline geldi. 2005 yılında Akhisar-Balıkesir yolu üzerinde hizmete başlayan kurumun sahipleri amcayeğen Hakan ve Fatih Füzün, eski yerlerinde sadece köfte servisi yaptıklarını, yeni yerlerinde sulu yemek çeşitlerini de müşterilerinin beğenisine sunduklarını söyledi. Öğlen mönüsünde Akhisar'ın yöresel lezzetlerini ön plana çıkardıklarını kaydeden Füzünler, "Kuzu kapama, kaburga dolma ve şevketi bostan sadece bazı yiyeceklerimizden. İlçemizin zeytinyağı ile hazırlanan soğuk mezeleremiz de çok beğeniliyor. Tatlı olarak da 'Hacı Hakan Kompostosu' ikram ediliyor. Amca-yeğen tek amacımız var. Kültürümüzü ve lezzetlerimizi yaşatmak" dedi. Amca-yeğen Füzünler, Hisar Restoran'ın ulusal bir marka olması için çalışıyorlar .