Türkiye'nin en iyi haber sitesi

Son 50 yılın en iyi mesleği aşçılık

Giriş Tarihi: 22.10.2013
İzmir Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü'nün konuğu olan Şef Yasin Sözen, insanların artık giyim ve araba zevklerinden daha fazla damak lezzetine önem verdiklerini söyledi, son 50 yılın en iyi mesleğinin aşçılık olduğunu vurguladı. Meslek deneyimlerini öğrencilerle paylaşan Sözen, öğrencilere tavsiyelerde de bulundu, " Aşçılıkta yarışmalar önemli. Ancak aldığınız eğitimin amacı yarışmalara katılmak değil, kendine özel menüleriyle bir şef olmak olmalı" dedi.
BUGÜN NELER OLDU
ARKADAŞINA GÖNDER
Son 50 yılın en iyi mesleği aşçılık
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz