Kemalpaşa Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (KESİAD) her ay düzenlediği kahvaltılı toplantıya bu ay Bortar Yemek & Catering A.Ş. ev sahipliği yaptı. Bortar Yemek sahibi ve aynı zamanda İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği'nin Başkanı Hasan Küçükkurt toplantıda, toplu yemek işinin çok riskli olduğunu ve bu konuda firma olarak gerekli hassasiyeti gösterdiklerini belirtti. Kahvaltıya geçilmeden önce Şubat ayında gerçekleşecek genel kurul hakkında düşüncelerini paylaşan KESİAD Başkanı Cengiz Beşok, "12 yıl boyunca takdir edersinizki 6 yıl bir fiil görev aldım, 17 Şubat'ta görevi emin ellere bırakmak istiyorum. Görev aldığım başkanlık süresince yönetim kurulu ile beraber derneğe faydalı olacak çalışmalarda bulundum. Benden sonraki dönemde de bu çalışmaların artarak devam edeceğine inanıyorum" dedi.