Türk
gıda ve içecek sektörünün ünlü markası Pınar, Türkiye'de ilk kez satılan bir lezzetle mutfaklara konuk oluyor. Pınar yetkilileri yeni lezzet Kremilla'yı Türk insanının damak zevkine sunduklarını belirtti, "Kremilla ile kremayı ideal kıvama getirmek için karıştırmayı, çırpmayı, soğumasını beklemeyi unutun; çabucak hazırlanan tadına doyum olmaz tatlıların keyfini çıkarın" dedi. Pınar Kremilla'nın, pasta, profiterol, cheesecake, tart, milföy pasta, krem brulle, kek gibi birçok tatlıda doğrudan, dolgu malzemesi veya sos olarak kullanılabildiği ya da tek başına, meyveyle birlikte de tüketilebildiği belirtildi. Market raflarında yerini alan Kremilla'nın ideal olan yoğun kıvamı için +4 dereceye kadar soğutulması gerektiği de ifade edildi.