X İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARKADAŞINA GÖNDER Kaybolan lezzetlerin ilk atölye çalışması
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz

Kaybolan lezzetlerin ilk atölye çalışması

  • Giriş Tarihi: 24.4.2014

Haziran'ın 6-7-8 günlerinde yapılacak 1. Uluslararası Alaçatı Kaybolan Lezzetler Festivali'nin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Festival, ilk atölye çalışmasını "Annesininkızı" etkinliğiyle yaptı. Kuytu Restoran'da yapılan atölyede, Anadolu ve Ege lezzetleri üzerine çalışmalarıyla tanıdığımız üstat Gökçen Adar, annelerden geleneksel tariflerini topladı, kağıda döktü. Hep birlikte Alaçatı'da yapılan alışverişinin ardından anneler ve kızları Kuytu Restoran'ın sahibi Yaprak Uzis ile birlikte mutfağa girdi, geleneksel tarifleri uyguladı.

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.