Türkiye'nin en iyi haber sitesi

Kaybolan lezzetlerin ilk atölye çalışması

Giriş Tarihi: 24.4.2014
Haziran'ın 6-7-8 günlerinde yapılacak 1. Uluslararası Alaçatı Kaybolan Lezzetler Festivali'nin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Festival, ilk atölye çalışmasını "Annesininkızı" etkinliğiyle yaptı. Kuytu Restoran'da yapılan atölyede, Anadolu ve Ege lezzetleri üzerine çalışmalarıyla tanıdığımız üstat Gökçen Adar, annelerden geleneksel tariflerini topladı, kağıda döktü. Hep birlikte Alaçatı'da yapılan alışverişinin ardından anneler ve kızları Kuytu Restoran'ın sahibi Yaprak Uzis ile birlikte mutfağa girdi, geleneksel tarifleri uyguladı.
BUGÜN NELER OLDU
ARKADAŞINA GÖNDER
Kaybolan lezzetlerin ilk atölye çalışması
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz