Türkiye İnsan Yönetimi Derneği (Peryön) Ege Şubesi tarafından 11.si düzenlenen Ege İnsan Yönetimi Zirvesi; 'İK Mutfakta Ne Var?' ana teması ile şirketlerin mutfağını İzmir'de bir araya getirmek üzere hazırlıklarına başladı. 24 - 25 Ekim tarihinde Mimarlar Odası Konferans Merkezi'nde düzenlenecek olan zirvede; sektör temsilcileri, akademisyenler, sivil toplum kuruluşlarından temsilciler, insan kaynakları alanına ilgi duyanlar, öğrenciler ve yöneticilerden oluşan yüzlerce kişi; en iyi örnek uygulamalar, yasalar, workshoplar, performans gösterileri etrafında bir araya getirecek. Peryön Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Ege Şubesi Başkanı Serdar Kalaycıoğlu, "11 yıldır farklı ana temalarda gerçekleştirdiğimiz zirve; bu yıl şirketlerin mutfağı olarak adlandırdığımız ve her geçen gün şirketlerin satıştan üretime kadar pek çok alanında etkin olan insan kaynaklarını yasal düzenlemelerden, denetlemeye, insan kaynakları fonksiyonları ve örnek uygulamalara kadar her alanda masaya yatırmaya hazırlanıyor. Amacımız tek bir ana başlık altında değil; her yönüyle insana dair değişik konuları İzmir Mimarlar Odası Konferans Merkezi'nde bir araya getirmek" dedi.