Domatese 'helal gıda' sertifikası

Giriş Tarihi: 30.10.2015
Domatese 'helal gıda' sertifikası
Denizli Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Sezgin Kutlu, Gölemezli Mahallesi'nde domates üretim yapan bir seranın Türkiye'de ilk "Helal gıda" sertifikasını aldığını söyledi. Jeotermal seraların yoğun olarak Buldan, Pamukkale ve Sarayköy ilçelerinde bulunduğunu belirten Kutlu, "Denizli'de seralar jeotermal kaynaklarla ısıtılıyor ve topraksız üretim yapılıyor. Son yıllarda yapılan çalışmalar ve teşvikler sonucunda ileri teknolojide 590 dekar alanda teknolojik seralar kuruldu. 115 dekar sera alanında erkenciliğe yönelik üretim yapılıyor" dedi.
ARKADAŞINA GÖNDER
Domatese 'helal gıda' sertifikası
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz