Sofra Dergisi ve Milliyet Gazetesi yazarı olmasının yanı sıra bloğundaki paylaşımlarıyla büyük ilgi uyandıran Şef Özlem Mekik ile İzmirli yemek bloğu yazarları, İzmir'de deniz ürünlerinin sihirbazı olarak tanımlanan Bostanlı'daki Altın Balık&Et Restaurant'ta bir araya geldi. Funda Aydeniz ile Elif Yirmibeşoğlu'nun da katıldığı bu renkli buluşmaya, Lucien Arkas'ın LA Şarapları eğitmenleriyle katkıda bulundu.
EŞSİZ MANZARA
25 yılı geride bırakan, ülkemiz genelinde tanınan, İzmir'in gurur duyduğu lezzet markalarından biri haline gelen, bu yıl geliştirdikleri et konseptleriyle hayranlık uyandıran Altın Balık&Et Restaurant sıra dışı manzarasıyla da misafirlerini mutlu etti.