Türkiye'nin en iyi haber sitesi

Şerbetler her derde deva niteliğinde

Giriş Tarihi: 7.7.2016
Şerbetler her derde deva niteliğinde
Yaşar Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Gıda İşleme Bölüm Başkanı Yard. Doç.Dr.Ruhan Aşkın Uzel, geleneksel Türk mutfağında; Demirhindi, kızılcık, lohusa, zambak, tarçın gibi onlarca çeşidi bulunan, günümüzde ise kolalı içeceklere, meyve suları ve meşrubatlara yenik düşerek kaybolmaya yüz tutan şerbetlerin özellikle gençler arasında yeniden tanınması gerektiğini söyledi. Uzel, şerbetlerin sıcak yaz günlerinde hem serinlettiğini hem de şifa dağıttığını ifade etti.
BUGÜN NELER OLDU
ARKADAŞINA GÖNDER
Şerbetler her derde deva niteliğinde
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz