Türkiye'nin en iyi haber sitesi

Yaşarlı gencin tasarımı 2. oldu

Giriş Tarihi: 26.7.2016
Yaşarlı gencin tasarımı 2. oldu
KAHVALTILARIN vazgeçilmez gıdası olan nın rafadan, kayısı ya da katı gibi istenilen kıvamda pişirilmesini sağlayacak tasarım, ve Metaller İhracatçı Birlikleri (İMMİB) tarafından düzenlenen tasarım yarışmasında Yaşar Üniversitesi'ne ikincilik getirdi. Yaşar Üniversitesi Endüstriyel Tasarım Öğrencisi Batuhan Yüksel, "Tasarım ile yumurta yağsız bir şekilde sağlığa daha yararlı haşlanırken kabuklarından arındırılarak kolay servis yapılıyor" dedi.
BUGÜN NELER OLDU
ARKADAŞINA GÖNDER
Yaşarlı gencin tasarımı 2. oldu
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz