Türkiye'nin en iyi haber sitesi

Fırıncılara hijyen eğitimi verildi

Giriş Tarihi: 7.7.2017
Fırıncılara hijyen eğitimi verildi
Türkiye Fırıncılar Federasyonu ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı arasında imzalanan protokol kapsamında, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ne bağlı esnaf ve sanatkarlara temel gıda hijyen eğitimi verildi. Toplantıda ekmek ve ekmek çeşitleriyle ilgili mevzuat, ekmek üretiminde dikkat edilmesi gereken teknikler, ekmek israfının azaltılması için alınması gereken tedbirler, gıda enfeksiyonu ve zehirlenmeler konularında eğitim verildi.
BUGÜN NELER OLDU
ARKADAŞINA GÖNDER
Fırıncılara hijyen eğitimi verildi
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz