Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE FERHANGİL

En şık anneler 2010

Herkesin annesi kendine güzeldir de şıklıkta durum değişiyor. Buyurun size anneler gününe özel 'en şık anneler' listemiz

Ümit Boyner: Halihazırda TÜSİAD Başkanlığı görevini de yürüten Ümit Boyner'in şıklığı ve zarafeti zaten tartışılmaz da Ümit Hanım, asker evlatları ile ilgili çıkışıyla annelik işini de ciddiye aldığını ispatlıyor. Bir erkek çocuğu bulunan Ümit Boyner 'en şık anneler' listesinin ilk sırasını hak ediyor.
Kate Moss: Bir dönem kızı Lila Grace'in babaannesi tarfından 'ilgisiz annelikle' suçlanan Kate Moss'a çocuğunun babası tarafından tam destek gelmişti. Moss annelik işini kıvırtıyorsa, giyimi için kimseden onay alınmasına gerek yok zaten. Moss her 'şık' listesinde olduğu gibi bunda da en ön sıralarda.
Deniz Akkaya: Son günlerde Deniz Akkaya'nın isminin altında yazılan haberler can sıkıcı olsa da ne yalan söyleyelim fotoğrafları gayet başarılı. Kızını Amerika'da doğuran Akkaya orada giyim kuşam işini iyice öğrenmiş görünüyor. Akkaya, kızı daha oturmaya başlamadan 'en şık anneler' listesine girmiş bulunuyor.
Angelina Jolie: 'Anne' başlıklı bir yazı yazıp Angelina Jolie'yi dahil etmemek olur mu? Jolie, altı çocuklu bir anne olarak hem fazlasıyla tarz sahibi hem de bakımlı görünüyor. Bu işin bir ilmi olsa Jolie, ders olarak okutulurdu diye düşünüyoruz.
Nevbahar Koç: İnsan iki çocuk annesi olup, bir de nasıl bu kadar sosyal, bu kadar aktif ve tabii bu kadar şık olur inanılır gibi değil! Nevbahar Koç, listedeki yerini haklı kazanan isimlerin başında geliyor. İnsan Nevbahar Koç'a bakmaktan kendini alamıyor.
Sarah Jessica Parker: Her ne kadar ikizlerine taşıyıcı anne vasıtasıyla sahip olsa da New York sokaklarında çocuklarıyla çekilen bolca fotoğrafı bulunan Sarah Jessica Parker 'şık anne' tanımına yüzde 100 uyuyor. SJP'da en çok takdir ettiğimiz de çocuklarıyla iken bir Hollywood yıldızı gibi değil de sıradan bir anne gibi dolaşması.
Bennu Gerede: 'Bol çocuk ve iyi bir tarz' dendi mi bizim aklımıza Bennu Gerede'den daha iyi bir isim gelmiyor. Bennu Gerede dört erkek çocuğu ve de fazlasıyla renkli bir hayatı bir arada götürmeyi başarıyor, hatta bunları yaparken şıklığından hiç mi hiç ödün vermiyor.
Heidi Klum: Top model ve program yapımcısı Heidi Klum, başarılı bir iş hayatından çok daha fazlasına sahip. İçini bilemeyiz ama dışarıdan gıpta edilecek bir evliliği olan Klum, bolca çocuğu da resme dahil etmeyi başarmış. Hamilelikten korkmadığını dört çocuk doğurarak ispatlayan Klum her nerede olursa olsun stil sahibi.
Ayşe Kucuroğlu: Üç çocuklu şık annelerden biri de işletmeci Ayşe Kucuroğlu. Alternatif giyim tarzıyla akranlarının arasından sıyrılan Kucuroğlu, 2010'da ilk kez şıklar listesine girme hakkı kazandı.
Michelle Williams: Geçtiğimiz yıllarda evinde ölü bulunan aktör Heath Ledger'dan Matilda isimli bir kızı olan aktris Michelle Williams, hem kendisi hem de kızı için çok şık seçimler yapıyor. İkilinin tarzları bir çok anneye ilham veriyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA