Yıllık 8 bin tonluk et işleme kapasitesiyle şarküteri pazarının önemli oyuncularından Polonez'in sahibi Trakya Et ve Süt Ürünleri, şimdi de steak house'lar açmaya hazırlanıyor. Trakya Et Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Akkaş, İstanbul'un merkezi yerlerinde olmayı hedeflediklerini söyledi.
'AÇILIM YAPACAĞIZ'
Akkaş, halihazırda Polonez ürünlerinin servis edildiği restoranlarının olduğunu ancak steak house konseptiyle yeni bir açılım yapacaklarını açıkladı. Akkaş, "Etin en iyisini alarak ürünlerimizde kullanıyoruz. Şimdi ise bu ürünleri restoranlarımızda tüketicilerimize sunacağız" dedi. Şirketin İstanbul Çatalca'da bulunan tesislerinin 8 bin ton yıllık işleme kapasitesiyle Türkiye'nin alanında belli başlı tesislerinden sayıldığını söyleyen Akkaş, pazar paylarının ise yüzde 9 seviyesinde olduğunu açıkladı.
70'İN ÜZERİNDE ÜRÜN
Akkaş, Polonez'in işlenmiş et pazarında 70'i aşkın ürün çeşidine sahip olduğunu belirterek, "Ürünlerimızde yüzde 100 dana, hindi ve tavuk eti kullanıyoruz. Yağı azaltılmış ürünlerimizle, sektör liderliğini hedefliyoruz" dedi.