Çaykur
ilk denemesini Caddebostan'da yaptığı Çayla adlı çay evi zincirini büyütüp dünyaya açacak. Çaykur Yönetim Kurulu Başkanı İmdat Sütlüoğlu, 2017'de 100 mağazaya ulaşacaklarını, yurtdışındaki ilk kafeyi ise Mekke'deki Zem Zem Tower'da açacaklarını kaydetti. Mekke'den sonra Medine ve New York'ta Çayla kafesini devreye alacaklarını belirten Sütlüoğlu, yemekli, yemeksiz ve sadece pasta çay satılan 3 konseptte açılacak noktalarla Çayla'yı Türkiye'nin yeni markası yapmayı hedeflediklerini kaydetti. Bir yandan da sağlıklı üretime odaklandıklarını vurgulayan Sütlüoğlu, 4 yıldır çalışmasını yaptıkları şekerli bir bitki olan ama şekerin içerdiği zararlı bileşenleri içermeyen stevia üretimine başladıklarını söyledi. Sütlüoğlu, "Türkiye'de bu işi büyüteceğiz" diye konuştu.