Türkiye'nin en iyi haber sitesi

Ege’nin büyüyen lezzeti

Giriş Tarihi: 23.6.2017
Ege’nin büyüyen lezzeti
Gürler Ailesi'nin kurmuş olduğu, İzmir'in 35 yıllık peynir ustası Gürsüt, Tire'ye kurduğu yeni fabrikası ile gerek yatırım gerek üretim anlamında sektörde adından sıkça bahsettiriyor. Her gün 1500'ü aşkın süt üreticisinden topladığı 400 tonu aşkın sütü işleyerek bölge ve ülke ekonomisine geniş ölçekte katkı sağlayan Gürsüt, önümüzdeki dönemlerde süt ve süt ürünleri üretim hacmini günlük 1000 tona çıkarmayı hedefliyor. 19 bin metrekare kapalı alana sahip toplam 55 bin metrekare alanı kapsayan Tire'de kurduğu büyük ölçekli fabrikada çalışan 460 çalışanı ile bölgedeki istihdama da büyük katkıda bulunuyor. Türkiye'de 5 farklı noktada bölge müdürlüğü bulunan Gürsüt, ilerleyen süreçte "Türkiye'nin peynircisi" olmayı hedefliyor. Gürsüt kalitesi, peraken de alanında Gürmar markasıyla hizmet veriyor. Gürmar 25 şubesi ile İzmir'in cirosu en yüksek yerel zincir marketleri arasında yer alıyor. Gürsüt Genel Müdürü Murat Hocalar, "Gürsüt'ün başarılı yükselişi, süt ve peynir sektöründe yaşanan gelişmelere, yeni yatırım kararlarına ve Türkiye ekonomisindeki gelişmelere ışık tutuyor. Kurulduğundan bu güne ulusal bir marka olmayı hedefleyen Gürsüt, yatırımlarını bu hedef doğrultusunda gerçekleştirdi. Üretim kanadına yaptığı yatırımları markalaşma sürecine de yansıtan Gürsüt'ün Türkiye'nin en önemli peynircisi olma hedefine ulaşacağız" diye konuştu.
BUGÜN NELER OLDU
ARKADAŞINA GÖNDER
Ege’nin büyüyen lezzeti
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz