Hepsi yıldız ama onlar da defolu!

Dünya 02 Ekim 2010, Cumartesi

Bize mükemmel gelseler de aslında herkes gibi onların da kusurları var! People dergisi Hollywood'un ve müzik dünyasının ünlü isimlerinin defolarını teker teker belirledi. People, tüm bu ünlü isimlerin kusurlarını saklama gereği duymadığını da yazdı. Dergi, "Yıldızlar gibi olmak istiyorsanız, kendinizle barışık olun" yorumu yapıp, kendine güvenli ve defolarıyla barışık kişilerin, her bakımdan daha çok beğenildiğini yazdı.

kalan karakter 460

mary1989 mary1989 // ANKARA

Ya anlamıyorum insanları gözümüzde büyütmeye ne kadar meraklıyız neden olmasın onlarda fiziki kusurlara sahipler tabii. Önemli olan başka kusurlar var..

Aynı Görüşte misiniz?
evet4
hayır0
cevapla 08.12.2010 14:19
bafralı--27 bafralı--27 // SAMSUN

mutlaka bi açıklamaları vardır. güneş ışığı açısı falan:))

Aynı Görüşte misiniz?
evet5
hayır2
cevapla 04.06.2010 23:21
korayovic korayovic // ANTALYA

Gerçekten çok kötü görünüyor bence bunun farkındalar

Aynı Görüşte misiniz?
evet21
hayır4
cevapla 19.04.2010 22:16

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Copyright © 2003-2012 Tüm hakları saklıdır. TURKUVAZ GAZETE DERGİ BASIM A.Ş.