Son 10 yılı şekillendiren 50 yüz

Dünya 05 Şubat 2010, Cuma

İngiliz Financial Times (FT) gazetesi, son 10 yılın en etkili 50 kişisini seçti.
2000'lerin ilk dokuz yılının, 11 Eylül saldırılarıyla başladığı ve küresel ekonomik krizle sona erdiğini belirten gazete, FT'nin bu son 10 yıla şekil veren, 10 yılı etkileyen 50 kişiyi seçtiğini kaydetti.

FT, 50 kişilik listede sadece "kahramanların" değil, bazı "kötü adamların" da yer aldığını belirterek, bu kişilerin dünyada ve bölgelerinde, özellikle siyaset, iş dünyası, ekonomi ve kültür alanlarındaki etkileri dikkate alınarak seçildikleri bildirildi.

Gazete ayrıca, listesini tartışmaya açarak okuyucularına, "Bu listede kimler eksik? Kimler çıkarılmalı?, Gelecek 10 yılı sizce kim etkileyecek" sorularıyla interaktif bir ortam oluşturdu.

FT'nin listesinde yer alan bazı isimler şöyle:

kalan karakter 460

korayovic korayovic // ANTALYA

Hepsi bir arada bakınca bütün sene gözlerinin önünden geçiyor

Aynı Görüşte misiniz?
evet0
hayır0
cevapla 19.04.2010 22:43

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Copyright © 2003-2012 Tüm hakları saklıdır. TURKUVAZ GAZETE DERGİ BASIM A.Ş.