Spor yazarı Yalın Gökyar, sabah.com.tr için üç büyüklerin forvetini ayrıntılı olarak masaya yatırdı. Saha içindeki hallerini, top hakimiyetlerini, davranışlarını, hız, performans ve topsuz alan zekalarını kıyasladı. Yetmedi bir de puan verdi. Bakın bakalım Jo-Guiza-Bobo kapışmasından Gökyar nasıl bir sonuca vardı.
valla jo daha ne yaptı. guiza ise bobonun yanından gecmez. ama bobo da isteksiz gibi. aslında forvetlerde ayni tsl gibi.
sakatlıktan dönen baros hepsinden kaliteli, ama o da bobo kadar yetenekli değil yinede.
Bu bslık ıyı olmamamıs..
Jo 2 mac oynadı hemen kralmı oldu ne
memleket ya.. Baros gıbı dunyaca
tanınmıs bırı varken ..Guizaya gelınce
onunda sansı bır Besıktas maclarında
tutuyor kezman gıbı ama once topa
vurmayı ogrenmesı gerek .. Iclerınden
bence en ıyıs Bobo bunu Besıktaslı
oldugum ıcıın degıl az da olsa gol attıgı
zaman genelıkle hep kazanıyoruz.. son
ıkı yılın fener maclarında bosu yok
adamın..
Güizayı bırakın jo-boboyu kıyaslamak kaleci ivankov ile kıyaslanamaz onun bile takıma katkısı daha çok kurtarıyor atıyor attırıyor güizada ne var ?
cevapla 17.03.2010 07:12ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Kemer Güreşleri 26-27 Mayıs'ta
Gebze güreşleri
Şampiyonlar Ligi'nin en önemli 10 olayı
Ünlülerin kupa finali yorumları
Sultangazide kürsüye çıkanlar
Mucizeler sezonu
Sultangazi Yağlı Güreşleri
Ünlülerin şampiyonluk derbisi yorumları
Ünlü isimlerden derbi tahmini
İşte Galatasaray'ın tüm şampiyonlukları