Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

"İhanetsavar" kadın programı geliyor

Gazeteci dostum Selda Uskan'ın Aldatan Erkekler Anlatıyor adlı kitabında derlediği aldatma hikayeleri bu kez de bir kadın programında skeç halinde ekranlara gelecek. Yeni yayın döneminde kadın programı yapmaya hazırlanan Selda Uskan'ın büyük yankı uyandıran kitabındaki inanılmaz aldatma öyküleri belki ekran başındaki erkekleri "yeni metotlar uygulamaya" yöneltebilir. Ama unutulmamalı ki, izleyen hanımlar da "savunma tedbirlerini" yeniden gözden geçireceklerdir. Peki bir erkeğin aldattığı nasıl anlaşılır? Hemcinslerimden tepki alacağımı bile bile, bu konuda Selda Uskan'ın tespitlerini sizlerle paylaşmak istiyorum:
* Kadınlar bir test bandı icat edilsin istiyorlar. Şöyle ki; eve gelen adamın koluna veya başka bir yerine yapıştırılsın. Bir dakika içinde bant yeşil olursa anlaşılsın ki o boyu devrilesice, eşine ihanet etmiş. Hamilelik testi gibi bir şey yani...
* Arabadaki sağ koltuk emniyet kemeri koklansın. Sevgilinin parfümü sinebilir.
* Arabanın arka koltuğu da dahil saç teli aransın. (Şimdi kaynak modası olduğu için sapır sapır dökülüyorlar...)
* Kocadan her gece seks istensin ve bakılsın bakalım vaziyet nedir? (Gençlerin sevişmediğini kabul ediyorum ve onlardan da öpüşme rekoru kırmaları istensin.)
* Ayrıca; cep telefonlarındaki Sabri ismine kayıtlı numaranın Seher olup olmadığı araştırılacak. Mesajlar kontrol edilecek. Ceplerde not v.s. aranacak. (Buna itiraz eden pek çok ukala kadın çıkıyor. "Ben yapmam şekerim..." İhanetin kokusunu almışsan ve yapmıyorsan salaksın şekerim!) İş yerine ani baskınlar. Buradaki not defteri karıştırılacak. Mesai arkadaşları ile konuşurken ses tonu ve yüzüne dikkat edilecek. Sekreter kafaya alınacak ve bilgi sızdırılacak. Onun tanımadığı bir erkek peşine takılacak veya çarşaf giyip bizzat takip edilecek.
* Bu arada genç kızlara bir uyarı; oğlan kapınızda yatmıyorsa aşk filan yoktur. Bundan gerisi oyalamadır. (Yazarın gençliğinde beş yıl mahallelerine hırsız girmemişti, sevgilisinin nöbeti yüzünden!) Ayrıca; "Çok işim var... Aileme de vakit ayırmalıyım... (Sen da arkadaşlarına ve ailene vakit ayırmalısın.) Senin için deli oluyorum ama seks yapmamıza izin vermediğin için uzak duruyorum... Biraz ayrı kalıp ilişkimizi yeniden gözden geçirmem lazım..." gibi erkek sözlerinin hepsi palavradır. Bunu unutmasınlar ve ona göre değerlendirsinler.
* Adamın ağzından belli belirsiz laf alınacak. "Bak hayatım, kadın nasıl kesmiş kocasını, metresi ile yakalayınca" deyip gazete haberi gösterilmeyecek yani.
* Bu asudelik içinde çaktırmadan kendine çeki düzen verilecek. İşler üstünkörü yapılıp, oğlana ikinci spor ayakkabı yerine gidip streç bir bermuda ve ifil ifil bir mini elbise alınacak.
* İhanet yakın çevredense, o kadının kocası ile aynı samimiyette konuşulacak! Ne bir gram fazla ne bir gram az!.. Aman ki ne aman... Eğer bu fikirler, skeç olarak ekrana taşınırsa vay ademoğlunun haline!.. Sahi, "aldatan" denilince akla neden sadece erkek geliyor? Bir yürekli hatun çıkıp da, kadınların aldatma yöntemlerini anlatsa ya?.. Bu arada "ilişki gurmesi" ya da "aşk doktoru" filan değilim. Ama aldatma konusundaki gerçek fikrimi soracak olursanız, şöyle derim: Şüphe, kıl gibidir. Düştüğü tabaktan çıkartsanız bile yemeği yiyemezsiniz!.. Allah ağzınızın tadını bozmasın...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA