Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bir 'Demet' empati

Acun'un yarışmaları, pek çok ünlünün doğru tanınmasını ve hayran kitlelerini artırmasını sağladı. Sadece 'ikoncan' olarak bellenen Eda Taşpınar'ı milyonlara sevdirdi. Pek az kimsenin çocuksu masumiyetinden haberli olduğu Athena Gökhan'ı fenomen haline getirdi. Murat Boz'un hayran kitlesi, O Ses Türkiye ile ikiye, üçe katlandı.
Ama galiba Acun'un sihirli değneği bir tek Demet Evgar'a işlemeyecek. Çünkü, Özgü Namal'ın yerine geçici olarak birkaç haftalığına Yetenek Sizsiniz Türkiye'de jüri koltuğuna oturan Evgar, antipatik bir portre çiziyor. Haddinden fazla gergin ve doz aşımı yaratacak kadar olumsuz bir enerji yayıyor. Örneğin; mütevazı bir yarışmacıya "Siz hiç konuşmayın, sadece şovunuzu yapın" demenin 'dobralıkla' bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum.
Bu yazıyı da Demet'e o adamla arasında empati yapması için yazıyorum. Nerede 1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk'taki dünya şekeri kadın, nerede jüri koltuğunda oturup sürekli somurtan insan...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA