Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bu çifti niye sevdik?

Kara Para Aşk'ın muhteşem ikilisi Ömer ile Elif, televizyon dünyasının birbirine en yakıştırılan, en sevilen ve en çok konuşulan çifti olmayı sürdürüyor. Peki bu ikiliyi neden bu kadar çok sevdik? İşte aklıma ilk gelen nedenler:
Engin Akyürek de, Tuba Büyüküstün de son derece mütevazı insanlar. Başkaları gibi sürekli medyanın gündemine oturmak gibi bir dertleri yok. Sadece yaptıkları işlerle anılmayı tercih ediyorlar.

YÜZLERİ HEP TAZE
Özel hayatları medyaya yansımadığı için yüzleri eskimiyor, oynarken inandırıcılık katsayıları düşmüyor.
Her ikisi de gerçek hayatlarındaki aşklarını medya önünde yaşamaktan özenle kaçınıyorlar. Tuba Büyüküstün, eşi Onur Saylak ile son derece mutlu ve 'örnek' bir evlilik sürdürüyor. Engin Akyürek, bir süredir birlikte olduğu Tuvana Türkay ile hiçbir kaçma-kovalama ya da skandal haberine konu olmuyor.

İZLEYİCİ GÜVENİYOR
Her ikisi de bugüne kadar mesleki bir başarısızlık yaşamış değil. Dizileri tutuyor, süreklilikleri var. Yani onlara güvenen dizi izleyicisi yarı yolda kalmıyor.
Her ikisinin de iş disiplini üst düzeyde. Kaprissiz kişiliklerinden kaynaklanan 'set huzuru' ekrana da yansıyor. İsimleri asla bir set kavgasına, laf dalaşına ya da polemiğe karışmıyor.
Her ikisi de doğru senaryo ve karakteri bulmakta yetenekli. Önlerine her gelen rol teklifinin üzerine balıklama atlamıyorlar. Özellikle Engin Akyürek seçiciliği yüzünden bazen bir-iki yıl ekrandan uzak ve işsiz kalmayı göze alabiliyor.
Her ikisi de gerçek aşkı ve masumiyeti temsil ediyorlar. Yani bu zamanda bulunması çok güç bir cevheri...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA