Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Setlerin de ağası

Ünlü müteahhit Ali Ağaoğlu hem reklam metinlerinin yazılmasına yardımcı oluyor, hem de doğal ve sempatik halleriyle kamera önünde hiç de 'iliştirilmiş' gibi durmuyor.
Özellikle 'Beni seven faizsiz sevsin' sloganlı son kampanya, tüketiciyi tam kalbinden vurmuş, firmaya muhteşem bir geri dönüş sağlamış. (Bu özel bilgiyi bizzat Ağaoğlu'ndan öğrendim) Ünlü müteahhit, Olur Olur filminde de bir dakikalık misafir oyunculuğuyla büyük beğeni topladı. Galada film oyuncularının bulunduğu salonda en büyük alkışı toplayan sahne, onunkiydi. Filmin başrol oyuncusu ve senaristi Alper Kul'un bu rol karşılığı Ağaoğlu'na '1 dolar' verdiğini öğrenince hemen sevgili Alper'e sordum: "Biraz ucuza kapatmadın mı ağayı?"
Alper, o her zamanki muzipliğiyle yanıtladı: "Sen ne diyorsun Yüksel Ağabey? Pazarlık 3 milyon dolardan başladı.
1 dolara indirene kadar anam ağladı..."
Filme gelince...
Şu kasvet yüklü gündemden 1.5 saatliğine sıyrılmanın en kestirme yolu... Büyük beklentileri fuayede bırakırsanız, pişman olmayacağınız sabun köpüğü bir film. Özellikle; Leyla ile Mecnun'la başlayıp İşler Güçler, Kardeş Payı ve Güldür Güldür ile katmerlenen 'yeni/genç mizah anlayışının' başarılı bir örneği. Alper'in yaratıcı kalemi ve Şinasi Yurtsever ile Onur Buldu'nun oyunculukları ise gerçekten övgüye değer. Ayrıca her anı sürprizlerle dolu, misafir oyuncu kadrosuyla da şaşırtan bir yapım. Ama 'ailecek' gitmeyi düşünenleri, doz aşımı yaratan küfürler ve bazen bel üstüne çıkmakta zorlanan espriler konusunda şimdiden uyarayım...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA