Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

İnsanlığa çağrı

köşemizin bir sosyal duyuru ve paylaşım panosu gibi çalıştığını artık biliyorsunuz. Bu kez çağrımız, yabancı olmadığım topraklardan, Edremit'ten geliyor. İsmini vermek istemeyen bir sağlık çalışanının bu mesajını, sosyal güvenlik kuruluşlarımızın ve hayırsever vatandaşlarımızın duyarsız kalmayacağına inanarak yayınlıyorum: "Merhaba Yüksel Bey, yazılarınızı sürekli takip eden bir okurunuzum. Yazdıklarım sizin köşenize uygun değil ama ben yayınlamanızı rica ediyorum.
Balıkesir Edremit Özel körfez Hastanesi'nde çalışıyorum. Bugün hastanemizde uzun süredir kanser tedavisi gören bir kadın hastamız hayatını kaybetti. 23 yaşında ve 3-7 yaşlarında üç çocuk sahibiydi. Maddi durumları ve sağlık güvenceleri olmadığı için yardımlarla karşılandı hastane masrafları. Babası gözleri görmediği için çalışamıyor, kadının eşi hapiste olduğu için herhangi bir gelirleri de yok. Üstelik kadının evlatlık olduğunu öğrendik. Şimdi çocukları SÇHEK'in alabileceği söyleniyor. Küçükler olan bitenin çok farkında değil ama büyük olanın ağlamasını görünce içim parçalandı. Biz elimizden geldiğince arkadaşlarla yardımcı olmaya çalışıyoruz ama onların eğitime ihtiyaçları var. Sizden ricam, bir şekilde yardımcı olabilir misiniz? Teşekkür ediyorum şimdiden."
YAZAR NOTU: Çocuklara yardımcı olmak isteyenler benimle e-mail üzerinden iletişime geçebilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA