Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Ben Bilmem Reyting Bilir!

Sonunda bunu da gördük... Türkiye'nin en büyük kanallarından biri, yeni dizisi tutsun diye ana haber bültenini yayınlamadı.
Kanalın yeni dizisi Şeref Meselesi daha fazla izlensin diye ana haber bülteninden vazgeçilmişti. 'Dizinin önünü beslemek için' haberler yerine Ben Bilmem Eşim Bilir yarışması tercih edildi.
Belli ki bu yıl dizi kıyımında şampiyonluğu kimseye bırakmayan Kanal D, yeni dizisini gerçekten de 'şeref meselesi' yapmıştı!
Bu karara en çok üzülmesi gereken kişi ise Kanal D Haber'in kaptanı Cüneyt Özdemir olmalı. Bakalım bültenin yeni diziye feda edilmesi kararını 'şeref meselesi' yapacak mı?
Diziye gelince: Bu kadar şaşaalı tanıtım, okul müsameresi için yapılsa reytingte zirve yapardı.
Ama Şeref Meselesi, Total grubunda 11'incilik, AB'de ise 3'üncülük ile yetinmek zorunda kaldı.
Dizi, bildik 'Sen mi büyüksün, ben mi İstanbul!' ekseninde klasik bir intikam öyküsü. Tutunulan dal ise yakışıklı erkek oyuncuların sürekli 'baklava beyanında' bulunması.
Belli ki yerli yersiz sıyrılan tişörtler, plaj ve yatak sahneleri ile reyting oltaları genç kızlar denizine sallandırılmış.
Aynı duruma dizideki kızlar düşseydi, şimdi kadın örgütleri Taksim'de pankartlarla yürüyor olurdu.
Sahi, yok mu benden başka erkek bedeninin meta olarak kullanılmasına isyan eden kimse?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA