Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Ergen kızlar gelem mi?

Büşra Pekin ile Murat Boz'un başrollerini paylaştığı Hadi İnşallah, son zamanlarda yerli gişe filmlerinin kurtarıcısı haline gelen sabun köpüğü romantik komedilere son örnek.
Filmi öncelikle Murat Boz hayaliyle yatıp kalkan genç kızlara tavsiye ediyorum. Eminim, "Büşra başardıysa, ben niye başaramayayım" deyip özgüvenle dolarak, en az bir hafta boyunca pembe rüyalar görebilirler.
Filmin espri kalitesi yüksek. Yeni neslin günlük konuşmalarına egemen olan 'genç ağız' da başarıyla kullanılmış. Büşra harika oynuyor. Hatta Murat Boz'un fiyakasını fena halde bozacak kadar baskın bir performans sergiliyor.
Film, daha ziyade 'ergen kızları gişede avlamak' amacıyla yapıldığına göre sömestir tatilinde vizyona girseydi, ticari açıdan çok daha başarılı olabilirdi. Yine de kötü bir sonuç alacağını sanmıyorum.
Hadi inşallah!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA