Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Nişanı biz verelim

Tuğçe Albayrak... Bu ismi artık biliyorsunuz, tüm dünya biliyor... Almanya'da tacize uğrayan iki Alman kızı saldırganların elinden kurtarmak isterken hayatını kaybeden kahraman Türk kızı... Hayatının son anında da, hayatını yitirdikten sonra da hayat kurtaran kız... Bağışlanan organlarıyla pek çok insanın yeniden yaşama tutunmasını sağlayan gerçek kahraman...
Doğum gününde ölen melek...
Tuğçe'ye Alman devletinin şeref nişanının verilmesi için başlatılan kampanyada şimdilik bir sonuç yok... Bence madalyanın verileceği de yok...
Neden? Çünkü Almanya'da sık sık politik malzeme olarak kullanılan yabancı düşmanlığı buna izin vermez de ondan... Gelin görün ki, neredeyse tüm Alman televizyonları Tuğçe'nin cenaze törenini normal yayın akışlarını keserek canlı yayınlama duyarlılığını ve nezaketini gösterdi.
Bizde adı 'büyük' kanalların hiçbiri cenazeyi canlı yayınlamadı.
15 küsur haber kanalımız, 'göstermelik' bülten içi görüntülerle işi geçiştirdi.
Ama şimdi elimizde çok önemli bir fırsat var. Almanya'nın esirgediği şeref nişanını Tuğçe'nin ailesine biz verelim...
Hem Alman hükümetini utandıralım, hem yabancı düşmanlığı yapan o sefil Neonaziler'e karşı dimdik durduğumuzu gösterelim, hem de dünyada insanlığın henüz ölmediğini belgeleyelim.
Var mısınız?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA