Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bir Hülya taktiği

Daha dün yazdım, 'Hülya Avşar hiçbir şey yapmadığında bile gündeme gelmeyi başarır' diye... Şimdi herkes Hülya'nın eski eşi Kaya Çilingiroğlu'nu ağırlayacağı TV 8'deki programını bekliyor. Cuma gecesi saat 23.15'de ekrana gelecek programın fragmanı bile olay yaratmaya yetti. Hülya soruyor: "Erkek neden aldatır? Sen beni niye aldattın?"
Ve diyor ki; "Bir başka kadından çocuk yapmana inan ki çok sevindim..."
Hadi gelin de izlemeyin...
Hülya'yı suçlayan da var, takdir eden de... Bazıları, özel ilişkilerin ve aile mahremiyetinin bir programın reyting'ini artırmaya tahvil edilmesini etik bulmuyor. Bunu 'Hülya'nın yeni bir şımarıklığı' diye yorumlayanların sayısı hiç de az değil. Kimileri ise bunu 'medeni cesaret ve çağdaşlık örneği' olarak yorumluyor.
Hülya ve eski eşi Kaya'nın milyonların önünde bunları konuşacak kadar özgüvene sahip olmaları, takdir ediliyor.
Programı, 'eski koca cinayetlerinin' hızla arttığı günümüzde 'konuşup tartışmanın' önemine vurgu yapması adına önemli buluyorum. Bir yandan da bir eski ilişkinin, taraflarının ortak arzusuyla magazinel anlamda bu denli 'sağılması' garibime gidiyor. Ama detaylı yorum yapabilmek için önce programı izlemeliyim. Yadsınamayan gerçek ise şu: Hülya ne yapıp edip gündüz kuşağından ötelenen programının TV 8'de haftada bir yayınlandığından tüm Türkiye'yi haberdar etti...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA