Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Elendi ama kazandı

Acun ile el sıkışan Bu Tarz Benim ekibi, yoluna TV 8'de devam edecek.
İşe sadece 'reyting' gözlüğünden bakılırsa, program bana göre bu yılın televizyonculuk olayıydı. Her ne kadar kayıkçı kavgaları ve sahte gözyaşları ile eleştiri konusu olsa da, özellikle ekran başındaki çocukları marka ve tarz bağımlılığına teşvik etmekle suçlansa da, 2014'ün adından en çok söz edilen programı olmayı başardı.
'Nurella' (Nur Yerlitaş) gibi bir fenomen yaratması ve ünlü modacının sosyal medyayı günlerce meşgul etmesi de programı cazip kılan özelliklerden biriydi. Ama biri vardı ki, elenmesine rağmen millet hâlâ onu konuşuyor: Özlem Özder...
Özlem, tıpkı Nur Yerlitaş gibi ekranın aradığı görüntü. Zira bir dakika sonra hangi ruh haline bürüneceğini, neyi konuşacağını, kimi hedefe koyup kimin sırtını okşayacağını tahmin edemiyorsunuz. Oynuyor mu, yoksa hayatı gerçekten gel-gitlerden mi ibaret, insan anlayamıyor.
Hep söylerim, 'Televizyon, sürpriz kişilikleri sever' diye... Yetenek avcısı Acun, Özlem'i es geçmez ve ona yeni bir projede yer verir diye düşünüyorum.
Beni asıl hayrete düşüren ise, Özlem'in hâlâ Beyaz Show, Dada Dandinista ya da Üç Adam'a konuk olmaması...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA