Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

'Candan' klip böyle olur!

Bu haftaki Beyaz Show'u ekran başında değil, 'olay mahallinde' izlemenin müthiş keyfini yaşadım.
İyi ki de gitmişim. Sezonun en eğlenceli, en sürprizli ve en yüksek reytingli (Bu, benim konukluğumdan kaynaklanmıyor tabii ki) Beyaz Show'una denk geldim. Demet Akalın ve Kemal Doğulu müthişti.
Bir de programın son bölümünde aramıza katılan, müthiş sempatik halleriyle içimizi ısıtan Koreli çift ile beraber üç saatlik program bana 30 dakika gibi geldi. Ama şovun yıldızı, orada olmamasına rağmen Candan Erçetin'di.
İzleyenler biliyor; geçen hafta Beyaz, Candan'ın klibinin içine... Evet içine montaj marifetiyle girmiş ve ortaya muhteşem komik bir klip çıkmıştı. Candan bu harekete müthiş bir yanıt verdi. Ekibiyle birlikte Beyaz Show stüdyosunda bir 'haciz' klibi çekti ki, anlatmaya kelimeler yetmez. Eğer izlemediyseniz, herhangi bir arama motorundan yardım alın ve bu muazzam 'Candan yaratıcılığından' siz de nasiplenin...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA