Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bravo Merve!

Merve kim mi?
Merve Yıldırım... Fox Haber Merkezi'nin şu sıralar en formda muhabiri... Öyle can alıcı konular bulup öyle cazip bir şekilde işleyerek önümüze koyuyor ki, bayılıyorum.
Merve'nin son haberi, devletin lohusalara süt yardımıyla ilgiliydi. Duyunca kulaklarıma inanamadım. Devlet, yeni doğum yapmış anneye 103 lira süt yardımı yaparken (O da eğer anne SGK'lı ise), yeni buzağı dünyaya getirmiş inek için 375 lira veriyordu... Yani devletten inek anneye, insan annenin tam üç katı süt yardımı... Merve, dünyadan örnekleri de sundu. Annelere süt parası Fransa'da 900, İspanya'da ise tam 7 bin lira imiş...
Hınzır muhabir, haberi bir ineğin altında süt sağarak noktaladı. Bir yandan süt kovasını doldururken, diğer yandan kapanışı yapıyordu: "Siz iyisi mi bir inek alın. Hem daha fazla süt parası alırsınız, hem de sütüyle yavrunuzu bir güzel doyurursunuz..."
Merve'nin haberi, 'O şunu dedi, bu bunu dedi' haberciliğinden fena halde sıkılan şu garip yazarınız için çölde vaha gibiydi...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA