Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yılın lafları

TV 8'deki Aramızda Kalsın programına telefon bağlantısı ile katılan Safiye Soyman'ın sesi gelmeyince sunucular tarafından uyarıldı. Bunun üzerine Soyman mazeretini açıkladı: "Az önce telefonu megafona almıştım, Faik de duysun diye, ondandır..." (Sakın 'hoparlör' olmasın o?)
Okan Bayülgen, Makina Kafa'da konuk ettiği Fırat Tanış'a dikkatli dikkatli baktıktan sonra şöyle dedi: "Sana ne olmuş? Bir şey olmuş... Sen bir şeyini kesmişsin sanki... Neyini kestin sen?"
Beyaz Show'dan ilginç bir diyalog: BEYAZ: Sana zeka testi yapmışlar, üstün zeka çıkmışsın çocukken. YAŞAR: Evet, başarılı bir sonuç almıştım. BEYAZ: Hayırlı olsun... Ama kullanmadıktan sonra...
Adnan Hoca son programında stüdyoya girdi ve kendinden önce zihin faaliyetleri hakkında muhabbete başlayan 'kediciklerine' sordu: Neden bahsediyordunuz? KIZLAR: Beyinden. ADNAN HOCA: Kimin beyinden? Bolu Beyi'nden mi? Hah hah haaa!
Prof. Orhan Kural, Söylemezsem Olmaz programında söyledi: "Bana sokakta 'Eşek oğlu eşek' diye bağırırlarsa mutlu olurum. Eşek bugüne kadar ne kabahat işlemiş ki? Asıl o eşeğe sormak lazım, bana benzemek ister mi diye..."
Makina Kafa'da Okan Bayülgen, konuğu Yasemin Allen'e ilginç(!) bir iltifatta bulundu: "Sizi biraz Zuhal Olcay'a benzetiyorum ama içinizde sanki bir p.ç kurusu var gibi!"
Yüz nakli olan Cengiz Gül, Beyaz Show'da Galatasaray yöneticilerine çağrıda bulunup operasyonu gerçekleştiren doktoru için imzalı bir forma istedi. Beyaz merak edip sordu: "Peki kendin için Galatasaray'dan ne istiyorsun?" Cengiz yanıt verdi: "Bu sene ikinci olsunlar yeter. Ben Fenerbahçeli'yim..."
"Star ışığına sahipsin ama daha açılacak çok şeyin var..." (X Factor yarışmasının jüri üyesi Ömer Karacan, yarışmacı Sergen'in performansını değerlendirirken)
Aramızda Kalsın'dan bir muhabbet: SUNUCU PELİN ÇİNİ: Ben Survivor'da açlığa dayanırım da tuvalet büyük sorun olur. YARIŞMACI BERNA: Yok ya, yaparsın orada da... PELİN ÇİNİ: Yok, yok sorun olur. Şimdi canlı yayındayız, ben sana sonra anlatırım. BERNA: Yok ya, zaten orada o kadar pis kokuyorsun ki kimse duymaz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA