Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Candan'ın ahı tutunca

Her şey; Candan Erçetin'in, konuk olduğu Beyaz Show'un ardından çekip Beyazıt Öztürk'e yolladığı klip ile başladı.
Beyaz buna harika bir kliple yanıt verdi.
Bunları, geçen hafta Candan'ın bu kez sanatçı kadın dostlarını bir araya getirerek oluşturduğu şahane klip izledi. Ama bizim Beyaz altta kalır mı?
O da ünlülerden oluşturduğu erkekler korosu eşliğinde hazırladığı ve tek kelime ile 'harikulade' bir kliple son noktayı koydu. 'Son noktayı' diyorum, çünkü artık bundan iyisinin çıkması zor.
Bu saatten sonra Candan'a düşen, Beyaz'ı ve ekibini tebrik edip yenilgiyi kabul etmek...
Bu arada Beyaz öyle heyecanlıydı ki, 1.5 dakika içinde dört ayrı gafa imza atarak, geçen sezonun yine kendisine ait olan rekorunu kırdı. Konuğu Funda Arar'a "İki çocuk annesi kadının şu güzelliğine bakın" dedi ama karşıdan "Benim tek çocuğum var" yanıtını alınca bozum oldu. "Evet, 1.5 aylık bir kızı var" diye düzeltmeye kalkınca, ikinci golü yedi. Çünkü Funda Arar'ın çocuğu 1.5 yaşındaydı!
Beyaz, konuyu değiştirip sözü diğer konuklara getirmeye kalktığında ise mahcubiyeti bir kat daha arttı. Çünkü 'Bana Masal Anlatma' filmini 'Bana Bir Masal Anlat' diye anons etmişti.
Hemen ardından Funda Arar'a yanlışlıkla "Şimdi hangi şarkıyı söyleyeceksin Candan'cığım" diye hitap edince pes edip "Yok, bu program filan olmaktan çıktı. Şimdi bitirelim, haftaya yapalım biz bu programı" demek zorunda kaldı. Sanırım Candan'ın ahı tutmuştu!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA