Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Müthiş düello

Bu Tarz Benim'ler arasındaki düello bu sezon çenemizi çok yoracak gibi,
Hafta içinde rakibine reyting listesinde üstünlük sağlayan TV 8'in Bu Tarz Benim'i, cumartesi gecesi yapılan final gecesinde tahtını Show TV'dekine bıraktı. Total izleyici grubunda Show TV'nin programı 2.35 izlenme oranı ve 6.38 izlenme payı ile 19'uncu olurken, TV 8'deki program ise 1.80 izlenme oranı ve 5.20 izlenme payı ile 26'ıncı sırada kaldı. AB grubunda ise nefes nefese bir mücadele vardı. Show TV'nin Bu Tarz Benim'i, 2.14 ve 6.34 ile 14'üncü olurken, TV 8'deki rakibi 2.09 ve 6.51 ile bir sıra altında kaldı.
Show TV'nin hafta sonunda arayı kapatıp öne geçmesinin en önemli nedeni, yorumları ile final gecesine damga vuran konuk jüri üyesi Bülent Ersoy'du. Daha önceki yarışmalardan edindiği jürilik tecrübesi, kendinden emin tavırları ve zaman zaman haşlayan, zaman zaman kol kanat geren farklı üslubuyla Diva, televizyonculukta 'celebrity' denilen 'ünlü konuk' etkisinin, reytingleri nasıl etkileyebileceğini gösterdi. Tıpkı geçen hafta Hülya Avşar'ın Yıldız Tilbe yorumları ile programı forse etmesi gibi...
Bakalım gelecek cumartesi iki program 'lokomotif' olarak kendilerine hangi ünlüleri seçecek?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA