Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Tablet suratlılar

Bu sezon Beyaz ile Okan bir 'icat yarışına' girişti. Şovu renklendirmek adına her hafta bir başka aksiyon ekrana düşüyor. Geçenlerde Okan stüdyoya bir termal kamera getirmiş ve konuklarının vücut ısılarını anında ekrana yansıtmıştı. Bu hafta sıra Beyaz'daydı. O da gelecek hafta ağırlayacağı süper konuğu Mustafa Ceceli'yi ilginç bir yöntemle anons etti. Kapişonlu bir genç, sözde Mustafa Ceceli'ymiş gibi stüdyoya girdi. Yüzüne ise bir tablet bilgisayar asmıştı.
Bilgisayarın ekranında ise internetten konuşma penceresi açan Mustafa Ceceli'nin canlı görüntüsü vardı. Mustafa, sunucu Beyaz ve stüdyo konukları ile sohbet ediyor, onun vücuduna bürünen genç ise el kol hareketleri ile muhabbeti gerçek kılmaya çabalıyordu. Tek sorun, zaman zaman görüntü süresi dolan tablet ekranının kararmasıydı!
Aslında olup bitenler, sanal ile gerçeğin nasıl birbirine karıştığını, nasıl olup da bilgisayarlara pranga ile bağlandığımızı gösteren yeni bir ibret belgesiydi. Tabletlere çivi ile yazı yazan atalarımız, bir gün 'tablet suratlılar' haline geleceğimizi bilseler, anında çekiçleri ellerinden fırlatırlardı sanırım...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA