Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Psikolojik destek şart

Çarşı iyice karıştı. Show TV ile TV 8 arasında Bu Tarz Benim için sürdürülen hukuk mücadelesinin sonunda programın ismi Show'da, ruhu ise TV 8'de kaldı. Buna göre Show TV, Bu Tarz Benim ismini kullanabilecek ama aynı formatı tekrarlayamayacak. TV 8'deki program ise ismini İşte Benim Stilim olarak değiştirdi. Bu arada her iki programın yarışmacılarının ruh haliyle ilgili ciddi kaygılarım var. Geçen hafta TV 8'deki yarışmada Özden, arkadaşlarından aldığı ağır eleştiriler karşısında kelimenin tam anlamıyla sinir krizine girdi. Jüri ile beraber ekran başındakiler genç yarışmacının ağladığını mı, yoksa güldüğünü mü uzun süre anlayamadı. Naçizane tavsiyem, programda bir psikolog ya da psikiyatrın hazır bekletilmesi.
Zira hakaret sınırlarını zorlayan eleştiriler, yedi-sekiz saate varan program çekimleri ve ağır rekabet koşullarının yarattığı stres nedeniyle yarışmacılar hepten balatayı sıyırmak üzere...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA