Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Gerçek Külkedisi

Hülya Avşar, TV 8'deki programına konuk ettiği oyuncu Ersin Korkut'un filmlere konu olacak hayat hikayesini, gerçek bir film şeridi gibi önümüze serdi.
Hülya'nın etkileyici aurasından mıdır bilinmez, onun karşısına geçen her insan zırhlarından arınıp adeta çırılçıplak kalıyor. Müthiş bir güven duygusu içinde en gizli saklısını bile anlatmakta sakınca görmüyor.
Ersin'in, bir arkadaşı ile beraber Hakkari'den kaçıp İstanbul'da bilinmeyene doğru yol alması, bir pizzacıda bulaşıkçılık yaparken parklarda geceleyip sabah çöpçülerin süpürge sopalarıyla dürtülerek uyandırılması, kılık kıyafeti yüzünden BKM'nin kapısından geri çevrilişi, sonra 'Yük olmayayım' diye yanına uğramaktan çekindiği teyze oğlu Yılmaz Erdoğan tarafından himaye edilmesi ve şöhrete uzanan müthiş serüveni bu satırlara sığacak gibi değil.
Ama Ersin'in öyküsünde ona camdan ayakkabıyı giydiren 'prens' Yılmaz Erdoğan'ın da katkısını unutmamak gerek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA