Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Artık çok sıkıldım!

Ne yalan söyleyeyim, bu dizi enflasyonundan öyle yıldım ki, içimden yeni dizi seyretmek gelmiyor. Ama meslek icabı perşembe akşamı ENBE'nin albüm galasından döner dönmez kaydettiğim iki yeni diziyi, Star'daki Serçe Sarayı ile TV 8'in ekrana sürdüğü Maral: En Güzel Hikayem'i arka arkaya izledim. Sizi bilmem ama ben her ikisini de vasat buldum. Bir kere, aynı yardımcı oyuncuları bir sezon içinde neredeyse üç dizide izleyince insanın o karakterlere inanası gelmiyor. Onlar yüzlerini eskittikçe, benim bıkkınlığım cilalanıyor.
Geceden aklımda kalan, oyunculuğunu her zaman takdir ettiğim Aras Bulut İynemli'ye 'cool, hercai ve sürprizli çikolatacı' rolünün pek yakışmış olduğuydu. Her iki dizinin de reyting listesinde 'merak' faktörünün ivmelendirmesine rağmen kötü sonuçlar alması da gelecekleri adına kuşku duymama yol açtı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA