Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Beyaz'ın pişmanlığı

Bu haftaki Beyaz Show'da Kemerburgaz Üniversitesi, diğer okullardan daha 'özel' bir şekilde ağırlandı. Sebebi ise üniversitenin, Beşiktaş Meydanı'nda düzenlediği etkinlikti.
Kadınlar Günü'nde üniversite tarafından meydana bir kürsü ve megafon sistemi kuruldu. Karısına, sevgilisine, kızına karşı özür borcu olanlar, kürsüye çıkıp en samimi duygularını, içlerinden atamadıkları pişmanlıklarını dile getirdiler. Üniversitenin sözcüsü, programın sunucusu Beyazıt Öztürk'e de özür dilemek istediği bir kadın olup olmadığını sorunca, Beyaz'ın ağzından şu duygulu cümleler döküldü:
"Gemlik'te kısıtlı imkanları olan bir aile olarak yaşıyorduk. Evi annem çekip çeviriyordu. O yaz bütün arkadaşlarım Erdek'e tatile gittiği için ben de tatile gitmek istediğimi söyledim. Annem, 'Durumumuz malum oğlum' filan dedi. Surat astım, hem de üç gün boyunca... Annem gidip komşulardan borç para alarak beni Erdek'e götürdü. Hayatımın en pişman olduğum tatiliydi. Şimdi annemden çok özür diliyorum..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA